Elérhetőségeink:


Mobil +36 (20) 254 2112
Tel.: +36 (96) 822 335
E-mail: info@jelkulcs.eu
 
Rendszerfelügyelet, adatmentés, elektronikus archiválás

Vállaljuk informatikai rendszerek rendszerfelügyeletét, üzemeltetését, rendszergazdai feladatok végzését, távfelügyeletét, ezenkívül hálózat tervezését kiépítését, rendszeres adatmentést és elektronikus archiválást.

Partnereink és szakembergárdánk révén több éves tapasztalattal rendelkezünk Microsoft és Linux alapú szerverek és hálózatok üzemeltetése terén.

 

Rendszergazdai szolgáltatások

Árjegyzék

A vállalási díj megállapítása az előzetes egyeztetés és helyszíni felmérés alapján történik.
Ár*25.000 HUF/hó-tól
 • Munkaállomások karbantartása
 • Hálózatüzemeltetés, építés, telepítés
 • Szerver telepítés, konfigurálás és üzemeltetés
 • Hardver eszközök beszerzése, üzemeltetése
 • File szerver telepítés, üzemeltetés
 • Programok telepítése és frissítése
 • Biztonsági mentés
 • Szaktanácsadás
 • Vírusírtás
Vissza a tartalomjegyzékhez

Rendszeres biztonsági adatmentés

Árjegyzék

Az ár tartalmazza az adatállomány DVD-re történő mentését és az adathordozók (DVD) árát.
Óra díj* 2.350 Ft-tól

A szolgáltatás leírása:

Az adatmentés külső optikai adathordozóra, a szerződésben meghatározott helyen, időben, darabszámban és időpontban történik. Az adatmentés alapára tartalmazza a helyszínre való kiszállást a díjszabásnak megfelelően, valamint az adathordozók árát.

Célcsoport:

Ezt a megoldást elsősorban kis számú számítógépet üzemeltető vállalkozásoknak, irodáknak és egyéni vállalkozóknak ajánljuk.

Előnyei:

Nagyobb beruházást nem igényel. A szolgáltatás igénybevétele lehet egyszeri és rendszeres.

Tárolás:

CD, DVD lemezen törénik. A szolgáltatás előfizetése magában foglalja az adathordozók rendszeres újraírását azok korlátozott élettartama miatt.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Hálózati adatmentés hálózati adatmentő egység telepítésével

Árjegyzék

Egyedi szerver csomagban

A csomag tartalmazza a szerver gépet, a helyszini kiszállítást és a telepítés árát. A üzemeltetési ár tartalmazza a rendszer felügyeletét, üzemeltetését és félévente a tárolt adatok 2 példányban történő biztonsági másolatának elkészítését, beleértve a DVD-k árát.
NAS szerver ára* 75.900 HUF
rendszer üzemeltetés5.500 HUF/hó

Tartós bérleti konstrukcióban

Egy éves előfizetés esetén a bérleti díj tartalmazza a NAS szerver bérleti díját, a szerver helyszínen történő telepítését, karbantartását és félévente a tárolt adatok 2 példányban történő biztonsági másolatának elkészítését. A díj tartalmazza a DVD-k árát.
Bérleti díj* 11.200 HUF/hó-tól

A szolgáltatás leírása:

Az adatmentés a hálózaton elhelyezett adattároló egységre történik. A szolgáltatás díja tartalmazza az egység telepítését, egyszeri konfigurációját és a szolgáltatás ideje alatt történő rendszeres karbantartását. A díjszabásnak megfelelően tartalmazza a helyszínre való kiszállást, valamint a biztonsági mentéshez felhasznált adathordozók árát.

Célcsoport:

Ezt a megoldást elsősorban számítógépet hálózatban üzemeltető vállalkozásoknak, irodáknak ajánljuk.

Előnyei:

Tartósbérleti konstrukcióban nagyobb beruházást nem igényel. Egyszeri havidíj ellenében nagyfokú biztonságot nyújt a redundáns adattárolásnak köszönhetően. Az opcionálisan igénybe vehető szünetmentes áramforrással a rendszer rendelkezésre állása tovább növelhető. A hálózati adattároló egység gazdaságosabban üzemeltethető, mint azonos tármennyiséggel kiépített teljes üzemű személyi számítógépes megoldás.

Tárolás:

Az adatmentés a hálózati tárolóegységről optikai adathordozóra (CD,DVD) történik. A szolgáltatás előfizetése magában foglalja az adathordozók rendszeres újraírását azok korlátozott élettartama miatt.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Online hálózati adatmentés

Árjegyzék

Az ár tartalmazza a szolgáltató szerveréhez való 0-24 órás FTP hoszzáférést. Igény esetén a mentett adatállományok adathordozóra történő írását, és kiszállítását is vállaljuk.
Éves díj* 4.700 Ft-tól

A szolgáltatás leírása:

Az adatmentés a szolgáltató által üzemeltetett szerver számítógépre biztoságos adatkapcsolaton keresztül történik. A szolgáltatást interneten keresztül biztonságos csatornán hálózati név és jelszó megadásával lehet igénybe venni. A szolgáltatás folyamatosan a nap 24 órájában igénybe vehető. A szerver számítógép redundáns adattárolással fokozott biztonsági rendszerrel ellátott szerver teremben, 24 órás felügyelettel ellátott szerverhoszting szolgáltatónál van elhelyezve.

Célcsoport:

Ezt a megoldást elsősorban magán- és kisvállalkozásoknak ajánljuk, akik nem kívánnak adatmentési szolgáltatást igénybe venni, hanem azt önállóan saját maguk végezni.

Előnyei:

Nem igényel külön beruházást. Egyszeri havidíj ellenében nagyfokú biztonságot nyújt a helyi adattárolástól független tárhelyre történő mentéssel, mely a szolgáltató szerverére történik. A szerver redundáns adattárolásnak köszönhetően nagyfokú biztonságot nyújt. Az adatokról rendszeres napi adatmentés készül, mely az előfizető számítógépének sérülése esetén is biztonságosan megőrződik, és ezen másolatról a helyi számítógép állományai visszaállíthatóak.

Tárolás:

Az adatok tárolása a szolgáltató szerver számítógépén történik az előzetes írásos szerződés keretében foglaltaknak megfelelően bizalmasan és teljeskörű titoktartás betratásával. Igény esetén a szerveren tárolt adatokról külső adathordozóra biztonsági másolatot készítünk.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Elektronikus archiválás

Árjegyzék

Az ár tartalmazza az adathordozóra történő mentést, az adathordozó árát és az időbélyegzést.
Óradíj*3.750 HUF

A szolgáltatás leírása:

Elektronikus archiválási szolgáltatásunkat a 114/2007 (XII.29) GKM rendelet előírásai alapján nyújtjuk.

"A megőrzésre kötelezett a megőrzési kötelezettség lejártáig folyamatosan köteles biztosítani, hogy az elektronikus dokumentumok megőrzése olyan módon történjen, amely kizárja az utólagos módosítás lehetőségét, valamint védi az elektronikus dokumentumokat a törlés, a megsemmisítés, a véletlen megsemmisülés és sérülés, illetve a jogosulatlan hozzáférés ellen."


Az archiválást a megrendelő igénye szerinti rendszerességel az alábbi módon végezzük:

 • Ellenőrizzük az archiválandó dokumentumokon lévő elektronikus aláírások érvényességét
 • Az Eat. szerinti minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyegző meglétének ellenőrzése az elektronikus dokumentumok aláírásán
 • Az archiválás során a teljes archivált biztonsági mentést egy, az Eat. előírásainak megfelelően akkreditált szolgáltató által részünkre kibocsátott elektronikus aláírással, időbélyegzővel látjuk el
 • Az adatok archiválása minden esetben külső adathordozóra történik
 • A megőrzési kötelezettség időtartamának függvényében rendszeresen felülvizsgáljuk az elektronikus aláírás érvényességét, és az időbélyegző Eat. szabályai szerinti érvényességét és biztonságosságát

Célcsoport:

Ezt a megoldást elsősorban olyan magán és kisvállalkozásoknak ajánljuk, akik törvényileg kötelezettek az iratok, okiratok eredeti példányának megőrzésére, archiválására.

Tárolás:

Opcionális lehetőségként az archivált anyagok biztonsági másolatolatainak hosszútávú megőrzéséről is gondoskodunk.

* A feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
A hirdetés nem minősül közvetlen ajánlattételnek.

Jelkulcs Bt.
9028 Győr, Soproni út 20.
Adószám: 21145357-3-08
Cégjegyzékszám:08-06-010338
Tel.: +36 (96) 822 335
Mobil: +36 (20) 254 2112
E-mail: info@jelo.hu
Web: www.jelkulcs.eu
Hosted by: www.jelo.hu   www.jelkulcs.hu   Valid XHTML 1.0 Strict
Copyright (c) Jelkulcs Bt. 2001-2009.