Elérhetőségeink:


Mobil +36 (20) 254 2112
Tel.: +36 (96) 822 335
E-mail: info@jelkulcs.eu
 
Referencia munkáink

Weboldal tervezés, webprogramozás

www.hidro-plan.hu

A Győri székhelyű Hidro-Plan Kft. weboldalának kialakítása teljeskörű grafikai tervezéssel és webprogramozással. Megrendelőnk részére egy dinamikus tartalomkezeléssel egybekötött a vállalkozás főbb tervezési- és aktuális projektjeit bemutató weboldal kialakítását végeztük el. A feladatunk a teljes oldal felépítésére és grafikai munkáira is kiterjedt. Az elkészült oldalon a tartalom szerkesztése megjelenítéssel együt a portálon belül kialakított tartalomkezelő rendszerben történik, mely segítségével a Megrendelő az új tartalmi részek felvitelét módosítását önállóan tudja végezni.

Vissza a tartalomjegyzékhez

www.saltgroup.org

Saltgroup System Arabic Localization Technology weboldal, design és webprogramozás. A külföldi megrendelők elsődleges kívánsága volt, hogy egy dinamikus többnyelvű oldalt készítsünk számukra, mely teljeskörűen bemutatja a vállakozás tevékenységét. A munka során a Codigniter framework alapjaira felépített portált készítettünk, dinamikus tartalomkezeléssel. A a grafikai munkák több lépcsős kiválasztási folyamatban, a megrendelő elképzelései szerint történt. A projekt a Script4Logic csoportmunka keretei között készült el.

Vissza a tartalomjegyzékhez

www.vphirlevel.hu

Hazai Megrendelőnk kérésére egy korszerű, de alacsony költségű tartalomkezelési funkciókkal kialakított dinamikus portálrendszert készítettünk, mely lehetőséget nyújt saját szolgálataásait felhesználók felé online formában elérhetővé tenni. A kialakításnál az átláthatóság a funkcionalitás és az egyszerű kezelhetőség volt a legfőbb szempont.

Vissza a tartalomjegyzékhez

www.massagepro.eu

Megrendelőnk részére a egyszerű minimális költségű weboldalt készítettünk. A webdesign készítése mellet a szolgáltatással harmonizáló teljes nyomtatott arculat kialakítása volt.

Vissza a tartalomjegyzékhez

www.iqc-vienna.com

Ausztriai megrendelőnk részére a projekt a Script4Logic csapatmunka keretein belül készült el, feladatunk a webdesign készítése mellet a weboldallal harmonizáló teljes nyomtatott arculat kialakítása volt. Elkészítettük a logo-n kívül a szórólapok, levélpapír, céges névjegykártya, és nyomtatott doszié tervét is.

Vissza a tartalomjegyzékhez

www.iversale.com

Németországi megrendelőnk részére készítettünk el egy korszerű keretrendszer alapjaira épített apróhírdetéseket kezelő oldalt. A megrendelő szabad kezet adott az oldal kialakításában. A dinamikus portálrendszert többnyelvűséget biztosítva saját gyors- és részletes keresővel a megrendelő igényei szerint testre szabható termékkategória besorolássokkal és könnyített regisztrációs folyamattal alakítottuk ki. A projekt a Script4Logic csapatmunka keretein belül készült el.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Logo tervezés

Script4Logic terméklogó

Copyright (c) Jelkucs Bt. 2008.
Minden jog fenntartva.


Directsun CUBE System terméklogó

Copyright (c) Directsun Kft. 2009.
Minden jog fenntartva.

www.iversale.com logó

Copyright (c) www.iversale.com. 2009.
Minden jog fenntartva.

Jelkulcs logó

Copyright (c) Jelkucs Bt. 2008.
Minden jog fenntartva.

www.jelo.hu logó

Copyright (c) www.jelo.hu 2009.
Minden jog fenntartva.

www.iq-translator.net header

Copyright (c) www.iq-translator.net 2009.
Minden jog fenntartva.

 

Jelkulcs Bt.
9028 Győr, Soproni út 20.
Adószám: 21145357-3-08
Cégjegyzékszám:08-06-010338
Tel.: +36 (96) 822 335
Mobil: +36 (20) 254 2112
E-mail: info@jelo.hu
Web: www.jelkulcs.eu
Hosted by: www.jelo.hu   www.jelkulcs.hu   Valid XHTML 1.0 Strict
Copyright (c) Jelkulcs Bt. 2001-2009.